Pension Tiffany Logo, Bled Slovenia

Naravne lepote in svež alpski zrak vas vabijo na aktivne počitnice. Veslanje in surfanje po jezeru, ribolov, vožnja s kajaki in rafting po alpskih rekah, ježa v naravi in planinarjenje po okoliških hribih, kolesarjenje in golf, letenje z baloni in jadralnimi padali...Po napornem dnevu pa prijetna osvežitev v jezeru ali v hotelskih bazenih s termalno vodo.

Pravljična lepota zimskega Bleda se vam bo za vedno vtisnila v spomin. Lahko se sprehajate okoli zaledenelega jezera, drsate ali kegljate v športni dvorani, tečete s smučmi po progah v blejski okolici, smučate na bližnjih smučiščih ali pa kar v samem centru na smučišču Straža z nočno smuko. Dvajset minut vožnje iz Bleda pa nas pripelje na Pokljuko, ki je pravi raj za smučarje tekače, za turne smučarje pa je idealno izhodišče za ture v Triglavskem pogorju.

Lepe spomine podoživljamo z zaprtimi očmi – s kočijo okoli Blejskega jezera, s pletnjo na otok in zvonjenjem z zvončkom želja, da se uresniči najbolj skrita želja.Veliko jih je, ki so si na otoku obljubili večno zvestobo.

Barvite narodne noše na narodno zabavnih večerih, Alpski večer, lučke na jezeru med tradicionalnimi Blejskimi dnevi ali Okarina etno festival.

Družiti se na Bledu je preprosto, saj leži v srcu Evrope z izrednimi mednarodnimi povezavami.In ko ste enkrat na Bledu avtomobila ne potrebujete več; vse je na dosegu roke.
Pension Tiffany: Jarska 7 4260 Bled , Slovenia Tel: (00386)4 574 26 53 e-mail: pensiontiffany@telemach.net